Sugen på att gå en vuxenutbildning?

Funderar du på att gå en vuxenutbildning? Det finns en bra vuxenutbildning hos Montico. Hos dem kan du bland annat läsa:

  • Kompletta yrkesutbildningar
  • Enstaka kurser
  • Läsa upp betyg i grundläggande ämnen

När man talar om utbildning för vuxna, så kan det jämföras med att gå en vanlig gymnasieutbildning. Det som skiljer är att vuxenutbildningar är för vuxna över 20 år.

Kanske det är så att du inte gick gymnasiet alls, eller att du fick alldeles för låga betyg? Då kan det vara bra att göra något åt detta. Du kan själv välja om du vill läsa upp enstaka ämnen eller om du vill gå en hel utbildning, riktad mot ett visst yrke.

Utbilda dig som vuxen

Det kan finnas många anledningar till att gå en vuxenutbildning. Idag är det ganska så viktigt att ha en godkänd gymnasieutbildning för att kunna få ett vettigt jobb. Har du sedan innan inte lyckats med det, som ung, så kan det vara bra att studera nu. Fördelen med att läsa via Montico är att du då kan få en studieplan som anpassas efter dig. Det kostar inget att studera samt att du även blir berättigad till studiemedel via CSN.

För att ansöka till en vuxenutbildning, så måste du gå via din egen kommun. Montico bedriver flertalet utbildningar runt om i landet.

Studera till ett nytt yrke

Du kan även välja att läsa till ett helt nytt yrke via en yrkesutbildning. Hos Montico finns det bland annat yrkesområden inom svets, CNC, el och mycket mer. Om du är intresserad av att veta mer om dessa utbildningar, besök då gärna deras hemsida.