Testa att gå en spökvandring i Stockholm stad

Om du vill uppleva storstaden på annorlunda sätt, testa då en spökvandring i Stockholm. Det finns en spännande spökvandring i Stockholm att boka. Det via Historiska Vingslag. Deras spökvandringar passar för:

  • Företagsgrupper
  • Kompisgäng
  • Familjer
  • Svensexor/möhippor

De som driver denna historiska vandring med inslag av spöken, det är två bröder. När du tar denna vandring med dem, så kommer du att få möta olika karaktärer som på ett eller annat sätt präglat Gamla stans historia. Bland annat kan du få höra historier berättade av bödeln Jürgen Homuth, konungamördaren Jacob Johan Anckarström samt många fler.

Vandring med spöken i Stockholm

Denna spökvandring i Stockholm, den ger dig en guidad tur av Gamla stan. Du tillsammans med andra får gå med Greven, som berättar om både det ena och det andra. Längs med vägen sedan får ni även träffa på olika karaktärer. Utöver redan nämnda personer, så får ni även träffa på vita frun och pestdoktorn.

Spökvandring och middag

Ett sätt att uppleva denna spökvandring i Stockholm, det är att göra det i samband med en spökmiddag. Denna middag intas då i den gamla källaren där teaterkonungen Gustav IIIs mördare Jacob Johan Anckarström sägs ha suttit fängslad innan avrättningen. Efter att alla är mätta och nöjda så tar man vandringen. Det är då du får möta spöken från förr.

Det går även att få privat vandring, eller att boka in det som en del på din svensexa eller möhippa. Alla biljetter köps via Ticketmaster eller via Historiska Vingslags egen sida. så varför inte testa på något annorlunda?